Go to content Go to search
olohuone, jossa on suuri ikkuna ja beige laminaattilattia

Tyylikkäät lattiat – mallit, kuvioinnit ja viisteet

Joskus ulkokuorella on väliä. Maailmassa on paljon tyylikkäitä lattioita, mutta Pergo-lattiat menevät askeleen pidemmälle – viehättävien kuviokerrosten pienet yksityiskohdat huokuvat luonnollisuutta, ja erilaiset pintatekstuurit, kiiltoasteet ja viisteet tuovat lattiaan lisää ulottuvuutta.

Tutustu kaikkiin tyylikkäisiin lattioihimme

Kauniit laminaattilattiat: luonnollinen ja autenttinen ilme

Pergo-laminaattilattioiden valikoima sisältää useita erilaisia kuviokerroksia: eri puulajeja, lattiakuvioita ja erityyppisiä kivilaattajäljitelmiä. Erilaiset pintatekstuurit tekevät lattiasta autenttisen puun näköisen. Laminaattilattia, jossa on puinen kuviokerros ja realistisia halkeamia ja puunsyitä sisältävä pintatekstuuri tarjoaa aidon puulattian tuntuman yhdistettynä laminaattilattian kestävyyteen ja vedenpitävyyteen.

Eri lankkukoot muuttavat koko huoneen tunnelman erilaiseksi. Huone voi vaikuttaa kapeammalta, leveämmältä, pidemmältä, tummemmalta tai vaaleammalta riippuen lankun tai laatan pituudesta ja leveydestä.

Viistetyt reunat korostavat puulankkujen tai aitojen kivilaattojen tuntua. Valittavana on myös useita eri kiiltoasteita, joten saat tyylikkään laminaattilattian, joka tuntuu yhtä autenttiselta kuin näyttääkin.

Kauniit vinyylilattiat: modernia tyylikkyyttä

Nykyaikaisten vinyylilattioiden ansiosta muovi on saanut lattiamateriaalina aivan uuden merkityksen – muovilattiat ovat nyt tyylikkäitä. Ne vaativat vähemmän hoitoa kuin oikeat puulattiat, ovat vedenkestäviä ja helppohoitoisia.

Kauniiden vinyylilattioidemme kuviokerrokset ja pintakuvioinnit ovat saaneet inspiraationsa puun, nahan ja rosoisen betonin luonnollisesta tuntumasta.

Vinyylilattia voi koostua lankuista tai laatoista, joiden reunojen erityyppiset viisteet korostavat entisestään lattian autenttista ilmettä. Yhteensopivalla sävyllä lakattu viiste luo siistin yleisilmeen. Aito viiste korostaa luonnollista ilmettä, koska lattian väri ja rakenne näkyy myös viisteessä.

Kauniit puulattiat: ainutlaatuiset mallit

Puu on materiaali, jonka avulla voi luoda monenlaisia luonnollisuutta huokuvia sisustuksia. Jokainen puu on yksilöllinen, ja sen oksat ja rosoisuus tuovat lattiaan luonnetta. Kauniiden puulattioidemme rakenteessa näkyy luonnollinen syyrakenne, joka korostaa puun autenttista ilmettä ja tuntumaa.

Puulattian kauneus vain paranee vanhetessaan. Siksi puulattioille annetaan suojaava ja hoitava pintakäsittely. Joidenkin mallien viisteet lankun pitkillä sivuilla tai kaikilla neljällä sivulla tuovat jokaisen yksittäisen lankun kauniisti esiin korostaen aidon puulattian luomaa tunnelmaa.

Lujat, kulutusta kestävät ja tyylikkäät lattiat

Kaikki kauniit lattiamme ovat Pergo-lattioille tyypilliseen tapaan lujia, kulutusta kestäviä ja vedenkestäviä – mallista ja pintakuvioinnista riippumatta.

Tutustu kaikkiin tyylikkäisiin lattioihimme