Miksi musta lattia on erinomainen valinta?

inspiroiva-musta-lattia

Ole rohkea, valitse musta

Musta puulattia ei ehkä ole ensimmäinen mieleesi tuleva lattiavaihtoehto. Mutta mietipä hetki mustaan väriin liitettäviä mielikuvia kuten tyylikkyyttä, luksusta, eleganssia ja mystiikkaa. Yhdistä tämä mielikuva puun arvokkuuteen, lämpöön ja aitouteen, ja ehkä oletkin löytänyt etsimäsi.

”Musta on trendikäs valinta – tämä ajaton, elegantti väri näkyy nykyään sekä muodissa että sisustuksessa. Musta lisää huoneeseen luksusta – musta on todellinen kannanotto!” kertoo Pergon suunnittelujohtaja Oke Nollet.

Musta, tilan luoja

On tutkijoita, joiden mielestä musta esimerkiksi lattian värinä hahmotetaan vakaaksi, jolloin se ei vie tarpeettomasti huomiota muilta sisustuselementeiltä. Yleensä halutaan, että matot ja huonekalut ovat huoneen katseenvangitsijoita, mutta tämä ei onnistu, jos lattia ei ainoastaan herätä huomiota, vaan valtaa koko visuaalisen tilan. Kun lattia on tumma, katse hakeutuu usein lattiaan ilman, että lattiasta tulee hallitseva elementti – päin vastoin, lattia tuo huonekalut paremmin esiin.

”Yleinen harhakäsitys on, että musta lattia saa huoneen näyttämään pienemmältä kuin se on. Tämä ei ole totta! Musta lattia ja vaaleat, neutraalit värit tarjoavat upean kontrastin ja jopa avaavat huonetta”, kertoo Oke Nollet.

Mustat lattiavaihtoehdot

Entä jos valintasi olisikin salaperäinen ja klassinen musta puulattia? Aito puu on ajaton klassikko, mutta helppohoitoiset laminaatti- ja vinyylilattiat tarjoavat taloudellisia vaihtoehtoja.Tutustu kaikkiin mustiin lattiamateriaaleihinTämän takia rakastut mustaan lattiaasi...


Pergon mustat lattiamateriaalit

Runsaasti vaihtoehtoja 

Musta laminaatti tai vinyyli, Pergon tarjonnasta löytyy täydellinen lattia jokaiseen huoneeseen, tyyliin ja budjettiin. Kaikki kolme materiaalia ovat saatavina useilla väri-, kuvio- ja viimeistelyvaihtoehdoilla.

 

Pergon mustat lattiamateriaalit, kestävyys

Eri laatutasot

Kun valitset laminaattilattiaasi Pergon TitanX™ -teknologian, varustat tilasi huolettomalla kestävyydellä. Jokaisesta tuotesarjasta on saatavana eri laatutasoja, joten löydät varmasti omaan hankkeeseesi ja elämäntyyliisi sopivan lattian.

 

Pergon mustat lattiamateriaalit, helppo asentaa

Sujuvaa ja yksinkertaista

Työkaluja ei tarvita: paneelit asennetaan helposti ja nopeasti napsauttamalla. Patentoidun PerfectFold™ -ponttijärjestelmämme ansiosta Pergo-lattian asennus on nopeaa ja helppoa. Pergo-lattian asennus on myös hauskaa: tarvitset vain minimaalisen oman työpanoksen ja vaikka iloista taustamusiikkia.

 

Pergon mustat lattiamateriaalit, lisävarusteet

Lisävarusteet

Haluat varmasti viimeistellä lattiasi pienillä tyylikkäillä yksityiskohdilla tutustuttuasi laajaan jalkalistojen, profiilien ja listojen valikoimaamme.

 

Pergon mustat lattiamateriaalit, pitkä takuu

Pitkä takuu

Asentamalla Pergo-lattian luot perustan pitkäaikaiselle mielenrauhalle. Älä siis enää huoli: kaikkiin Pergo-lattioihin sisältyy vähintään 20 vuoden takuu.

 

 

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |

Tutustu kaikkiin mustiin lattiamateriaaleihin:

#FloorAdvisor#
Top