Miksi musta lattia on erinomainen valinta?

inspiroiva-musta-lattia

Luo tilaa

Ajattele mustaan väriin usein liitettyjä mielikuvia: tyyliä, eleganssia, ylellisyyttä ja mystiikkaa. Lisää näihin mielleyhtymiin tapa, jolla musta lattia saa huoneen näyttämään tilavalta, lämpimältä ja autenttiselta, kun se yhdistetään kirkkaisiin väreihin, peileihin tai näyttäviin sisustuselementteihin. Siksi palaamme mustaan yhä uudelleen!

Tutustu kaikkiin mustiin lattiamateriaaleihin

Näyttävä ja tyylikäs

Musta toimii erinomaisesti lähes minkä tahansa värin kanssa. Voimakkaan tummaa taustaa vasten intensiiviset värit saavat aikaan hätkähdyttävän kontrastin, värikkäät sisustuselementit ja kalusteet erottuvat selvästi ja metalliset esineet luovat näyttävän ja majesteettisen sisustuksen, joka hengittää ensiluokkaisuutta ja tyyliä.

Mustan ja valkoisen yhdistelmä on varsinainen klassikko. Nämä kaksi ääripäätä yhdistämällä voidaan eteiseen tai keittiöön lisätä ripaus ensiluokkaisuutta ja eleganssia. Mikset kokeilisi sitä keittiöösi?

Mustat lattiavaihtoehdot

Kysy nyt itseltäsi: mikset tekisi mustasta lattiasta sisustuksesi perustaa? Musta parkettilattia on ajaton klassikko, mutta nykyiset helppohoitoiset ja taloudelliset vaihtoehdot, laminaatti ja vinyyli, tarjoavat lähes yhtä luonnollisen ulkonäön. Minkä tyylin valitsetkaan, takaamme ajattoman ja tyylikkään lopputuloksen.

Pergon mustat laminaattilattiat

Miksi valita musta laminaattilattia?

Pergon mustat vinyylilattiat

Miksi valita musta vinyylilattia?

  • Pehmeä ja lämmin materiaali tarjoaa miellyttävän kävelytuntuman.
  • Sen erinomainen naarmun- ja tahrankestävyys takaa, että lattia kestää arkesi haasteet.
  • Vinyylilattioista löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun ja kaikkiin huoneisiin, myös haastaviin ympäristöihin kuten keittiöön.
  • Sinun ei tarvitse hukata arvokasta aikaasi siivoamiseen: tämä lattia pärjää hyvin vähällä hoidolla!
  • Vinyylilattia on ohut ja helppo asentaa, joten se on erinomainen valinta remontteihin.

Tutustu kaikkiin mustiin lattiamateriaaleihin

#FloorAdvisor#