Miksi vinyylilattia on täydellinen valinta keittiöösi?

Miksi vinyylilattia on paras valinta keittiöösi?

Keraamiset ja posliinilaatat ovat hyvin pitkään olleet itsestäänselvä lattiavalinta keittiöihin. Nyt ylelliset vinyylilankut ja -laatat ovat kuitenkin korvaamassa ne nopealla vauhdilla. Miksi? Koska nämä lattiat tarjoavat ainutlaatuisia etuja, joiden vuoksi ne sopivat poikkeuksellisen hyvin tiloihin, joissa helppo puhdistus on valttia.

Tutustu kaikkiin vinyylilattioihimme

5 syytä valita vinyylilattia keittiöösi

Helppo puhdistus

Keittiöillä on taipumus likaantua nopeasti. Vinyyli on helppo pyyhkiä, imuroida ja mopata, mikä tarkoittaa, että lattiasi on hygieeninen tuossa tuokiossa. Jos pidät helposta ylläpidosta, tämä on lattiasi. Lisäksi se on tahrankestävä.

Kivenkovaa laatua

Keittiön lattia joutuu jatkuvasti koetukselle. Terävä veitsi putoaa lattialle terä alaspäin tai lasi kuplivaa läikähtää – keittiösi lattialla on monia tarinoita kerrottavanaan. Suojaavan päällyskerroksen ansiosta vinyylinen keittiönlattia kestää kuitenkin helposti kaikenlaiset koettelemukset.

Kosteutta hylkivä

Vinyylilattiat ovat vedenkestäviä, mikä estää lattian vauriot ja tekee puhdistamisesta helpompaa.

Ihanteellinen ratkaisu remontteihin

Keittiö on yksi useimmin remontoitavista huoneista. Koska vinyyli on ohut ja helppo asentaa, se on täydellinen lattiavalinta remonttiin kuin remonttiin. Sen voi usein asentaa jopa vanhan lattian päälle.

Aidosti viehättävä

Vinyyli on ihanteellinen kohteisiin, joissa keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa. Tyylikästä ulkonäköä ei tarvitse uhrata käytännöllisyyden alttarille, eikä päinvastoin!

Tutustu kaikkiin vinyylilattioihimme

Lue lisää:

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

25.7.2017

Vinyylilattia on hyvä vaihtoehto keittiöön

1.12.2015

Kannattaako keittiöön valita vinyyli- vai laattalattia?