Upea marmorilattia, joka ylevöittää sisustustasi

Pergon marmorivinyylilattiat

Marmori on tullut – tai palannut – koteihimme viime vuosina tuoden ripauksen ylellisyyttä, boheemia tunnelmaa lattiaan tai seinään tai kauniin pinnan keittiöön. Mahdollisia haittapuolia on vain yksi: hinta. Onneksi tarjolla on yhtä upea, mutta budjettiystävällisempi ratkaisu: vinyylilattiat marmoripainatuksella.

SAMA MARMORIN ILME, VAHVEMPI SUORITUSKYKY

Pergon marmorivinyylilattiat

Vinyylilattiamallisto äärirealistisella marmoripainatuksella: Italian marble. Toisin kuin aito marmorilattia, vinyyli kestää paljon päivittäistä kulutusta. Ensinnäkin se on naarmun-, tahran- ja kolhunkestävä. Ja kuten kaikkia Pergo-lattioita, marmorityylisiä lattiamallistojamme on helppo hoitaa. Lisäksi niiden asennus käy käden käänteessä, kiitos Uniclic-lukkoponttijärjestelmän.


Tutustu kaikkiin Pergon marmorilattialaattoihin


NÄIN SISUSTAT MARMORILATTIOILLA

Pergon marmorivinyylilattiat

Pergon marmorilattiamallistot Aura Pro, Tile Premium Click, Tile Optimum Click ja Tile Optimum Glue luovat rauhallisen, tyynnyttävän tunnelman. Niissä kaikissa on neutraalit värit, joten ne sopivat täydellisesti moniin erilaisiin sisustustyyleihin.

Kaipaatko ajatonta, klassista eleganssia? Yhdistä marmori muihin luonnollisiin elementteihin, kuten puupalkkeihin tai (synteettiseen) lehmännahkaan tai lampaannahkaan sohvalla. Tai ota aivan toinen suunta ja yhdistä marmorilattia mustiin ja valkoisiin elementteihin sekä muutamaan voimakkaaseen harvaan sijoiteltuun aksenttiväriin nykyaikaisen, minimalistisen sisustuksen luomiseksi.

Ovatko marmorilattialaatat mielestäsi hieman kylmän oloisia? Kokeile yhdistää ne kuparisävyihin. Kupari on trendikäs katseenvangitsija, joka antaa lämpimän kosketuksen sekä klassiselle että modernille sisustukselle. Mutta muista, että vähemmän on enemmän: tarvitset vain yhden kuparielementin – lampun, astian tai joukon pieniä kupariesineitä.

EIKÖ MARMORI OLEKAAN SINUN JUTTUSI? EI HÄTÄÄ!

Pergon vinyylilattiat luonnonkivipainatuksella

Pidätkö kiven ulkonäöstä, muttet ole vakuuttunut marmorista? Marmorilattialta näyttävien lattioiden lisäksi Pergolla on muita vinyylilattiamallistoja, joiden luonnonkivipainatuksilla luot unelmalattiasi ja -kotisi.
Pidätkö esimerkiksi liuskekiven ylellisestä, tyylikkäästä eleganssista? Vulkaaninen kivi-, Betonikivi- ja Scivaro liuskekivi, musta -lattiamme hivelevät takuulla silmääsi. Vinyylilattiat jäljittelevät luonnonkiven kauneutta, mutta tarjoavat myös enemmän mukavuutta, lämpöä ja pehmeyttä jalkojen alla.

Löysitkö sinua kiinnostavan lattian, muttet ole varma, sopiiko se kotiisi? Meillä on ratkaisu tähänkin! Ota vain valokuva huoneestasi, lataa se 'FloorLab' ja katso, mikä lattia sopii tilaasi.


Tutustu kaikkiin Pergo-vinyylilattioiden kivikuoseihin

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

7.5.2018

Miten valkoinen lattia vaikuttaa huoneeseen?

22.6.2015

Trendi: Kivi ilmeenä elää vahvasti