Opiskelijajuhlat Pergo Rigid Vinyl -lattialla

Tosielämän testi: 12-päiväiset opiskelijajuhlat Pergo Rigid ‑vinyylilattialla

Rigid Click -vinyyli on erittäin vahva. Mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Pyysimme joukkoa (yli‑)innostuneita ruotsalaisia opiskelijoita panemaan lattiamme koetukselle. Kaatunut olut, rikkoutunut lasi, kengänjäljet… Upouusi Rigid Click ‑vinyylilattia sai kestää kaiken tämän ja paljon muuta 12 päivää kestäneen juhlinnan aikana. Tulos? Katso itse alla olevalta videolta.


Huikeat juhlat upouudella Rigid Click ‑vinyylilattialla

Lophtet on paikka, jossa ruotsalaisen Lundin yliopiston opiskelijat järjestävät maineikkaita (tai pahamaineisia) juhliaan. Ei epäilystäkään, etteivätkö nämä nuoret osaisi juhlia rankimman kautta, ja juuri siksi Pergo on testannut uusia lattioitaan Lophtetissa 1980-luvulta lähtien.

Tätä testiä varten varustimme 120 opiskelijaa askelmittareilla selvittääksemme, mitä lattiat joutuivat kestämään 12-päiväisten reivien aikana. Kävi ilmi, että bilehileet ottivat yhteensä 28 944 000 askelta upouudella Rigid Click ‑vinyylilattialla. Se vastaa sitä, että yksi opiskelija tanssisi lattiallasi joka päivä – 19 vuoden ajan.Erittäin vahva, vedenkestävä ja helppo puhdistaa

Hauska osuus olikin sitten siinä. Kun 12 päivää hulluutta oli vihdoin ohi, oli aika arvioida vauriot. Koska Rigid Click ‑vinyyli on 100 % vedenkestävä, lattialle kaatuneet nesteet eivät päässeet pintaa syvemmälle, mikä helpotti sotkun siivoamista. Myös mutatahrat ja kengänjäljet oli yhtä helppo poistaa.

Puhdistuksen jälkeen kovalle rasitukselle joutunut Rigid Click ‑vinyylilattia oli edelleen kuin uusi. Se on siis todistetusti erittäin vahva, ehdottoman vedenkestävä ja erittäin helppo puhdistaa. Edes 120 hullaantunutta juhlijaa ei mahda sille mitään.Lue lisää:

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

1.3.2021

Taiteilijat kuuntelevat sisäistä ääntään