Trendi – Kivi ilmeenä elää vahvasti

Trendi: Kivi ilmeenä elää vahvasti

Teollinen ilme on ollut läsnä sisustussuunnittelussa jo tovin ja vaikka emme kaikki ole niin onnekkaita, että asuisimme vanhassa asuinkäyttöön muutetussa teollisuuskiinteistössä, joka tulvii aitoja teollisia elementtejä, meillä on silti keinoja tuoda koteihimme samaa urbaania ilmettä.

Yksi helpoimmista tavoista saavuttaa teollinen ilme kotona on käyttää teollisia materiaaleja. Betoni on ilmiselvä vaihtoehto ja menneiden kuukausien aikana olemme todistaneet suurta kasvua betonin käytössä sisustuksessa. Monet suunnittelijat käyttävät betonia nykyisin yllättävillä ja uusilla tavoilla, ja näyttää siltä, ettei ole mitään mihin tämä monikäyttöinen materiaali ei pystyisi.

Betonin lisäksi pinnalla olevia trendejä ja nousevia tyylisuuntia ovat kodintuotteet, joita näemme ympärillämme yhä enemmän. Ne ovat hienostuneita, helppoja liittää mukaan sisustukseen ja ihanteellisia minimalistisesta ilmeestä pitäville. Materiaalien valokeilassa paistattelee myös marmori, joka näyttää tyrmäävältä kuparisten tai ruusukultaisten kodintuotteiden kanssa. Tiililaatoista voi kertoa myös paljon kauniita asioita, kuinka kestäviä ne ovat, kuinka hyvältä ne näyttävät ja kuinka monikäyttöisiä ne ovat.

Näemme tiililaattoja nousun joka puolella kodinomistajien löytäessä houkuttelevan kivimateriaalin useat käyttökohteet.

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

30.11.2015

Mikä tyyli sopii sinulle parhaiten? kun uusi lattia asennetaan, käytettävissä on useita lattiatyylejä

3.7.2017

Korkkimatto vai vinyylilattia asennusmekanismilla?