Kestävä mäntylattia mäntylaminaatilla tai mäntyvinyylillä

Mäntyä on käytetty pohjoismaisessa muotoilussa jo kauan, niin seinien ja kattojen kuin kalusteidenkin materiaalina – mutta lattiamateriaalina se ei toimi kovin hyvin. Massiivimäntylattia on liian pehmeä ja vahingoittuu sen vuoksi helposti ja vetää lisäksi puoleensa pölyä. Mäntylattian ystävälle on kuitenkin olemassa vaihtoehtoja!


Mäntylaminaattilattiat

Mäntylaminaatti tarjoaa mäntypuun kauniin ulkonäön yhdistettynä laminaatin ylivertaiseen kulutuksen-, naarmun- ja iskunkestävyyteen. Lisäksi lattian pintakerros tekee lattiasta kosteutta kestävän, hygieenisen ja helposti siivottavan.

Laminaattilankut näyttävät kauniin luonnollisilta, ja saatavana on useita erilaisia aidon puun tuntua korostavia pintakuoseja. Mallistossamme on erilaisia pintarakenteita silkinpehmeistä karkeampiin. Jälkimmäisissä voi olla esimerkiksi säröjen tai oksien kuvioita tai ajan antamaa patinaa.

Laminaattilattiat on helppo asentaa itse ilman sen kummempia apuvälineitä tai työkaluja. Lue lisää tästä.


Mäntyvinyylilattiat

Jos haluat vielä kestävämmän lattian, jossa on silti männyn rustiikkia ilmettä, valitse mäntykuvioitu vinyylilattia. Pergon puukuvioiduissa Modern-lankuissa on luonnollisen ilmeen antava pintarakenne. Hillityn väriset lankut luovat kaunista kontrastia ja ovat keskenään erilaisia – ja erottuvat siten edukseen.

Mallistomme vinyylilattiat ovat vesitiiviitä ja helppoja puhdistaa. Ne ovat vankkatekoisia ja kestäviä.

Patentoidun napsautusjärjestelmämme ansiosta vinyylilattiat on laminaattilattioiden tavoin helppo asentaa itse

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

24.7.2017

Valitse lattiaan luonnonmukaisesti kuvioitu pähkinälaminaatti