Miksi harmaa lattia on erinomainen valinta?

Harmaat lattiamateriaalit

Rajaton potentiaali

Harmaiden lattioiden suosio on kasvussa, eikä syyttä. Neutraalina värinä harmaalla on rajaton potentiaali. Harmaa on monipuolinen väri: siitä on saatavana sekä kylmiä että lämpimiä sävyjä.

Sekoita ja yhdistele

Neutraali harmaa muodostaa täydellisen taustan kirkkaille, monivärisille huonekaluille. Yhdistä se punaisiin, sinapinkeltaisiin tai oransseihin sävyihin ja luo eläväinen ja katseen vangitseva tila. Tai vie tyylisi uudelle tasolle yhdistämällä harmaaseen lattiaan metallinsävyjä kuten hopeaa tai kultaa. Harmaa toimii hyvin lähes minkä tahansa värin kanssa, joten se tekee yhdistelemisestä helppoa. Loputtomien mahdollisuuksiensa ansiosta harmaa tuskin on menossa pois muodista pitkään aikaan.

Lattia kaikille

Vaihtoehtoja on paljon: piditpä vinyylistä tai jostakin muusta materiaalista, lattiamme tarjoavat parasta laatua ja mukavuutta kotiisi. Olipa elämäntyylisi millainen tahansa, tarjolla on tarpeisiisi sopiva harmaa lattia.Tutustu kaikkiin harmaisiin lattiamateriaaleihinTämän takia rakastut harmaaseen lattiaasi...


Pergon harmaat lattiamateriaalit

Runsaasti valinnanvaraa 

Olipa valintasi harmaa laminaatti tai vinyyli, valikoimastamme löytyy vaihtoehto jokaiseen huoneeseen, tyyliin ja budjettiin. Lisäksi materiaalit ovat saatavina useilla sävy-, kuvio- ja viimeistelyvaihtoehdoilla.

 

Pergon harmaat lattiamateriaalit, kestävyys

Kestävyys

Kestävyydestä sinun ei enää tarvitse huolehtia, kiitos Pergon laminaattilattian TitanX™ -teknologian. Jokaisesta tuotesarjasta on saatavana eri laatutasoja, joten löydät varmasti omaan tilaasi ja elämäntyyliisi sopivan lattian.

 

Pergon harmaat lattiamateriaalit, helppo asentaa

Helppo asentaa

Asennus ei voisi olla helpompaa: Pergo-lattialaudat asennetaan yksinkertaisesti napsauttamalla ne yhteen. Patentoidun PerfectFold™ -ponttijärjestelmän ansiosta Pergo-lattian asennus on nopeaa, helppoa ja mukavaa.

 

Pergon harmaat lattiamateriaalit, lisävarusteet

Lisävarusteet

Haluatko täydelliset lisukkeet täydelliselle lattiallesi? Pergolta niitä saa! Laaja valikoima lisävarusteita, jotka on suunniteltu sopimaan lattiaasi, lisäävät sisustukseesi sitä jotakin. Tutustu jalkalistojen, profiilien ja listojen tarjontaamme ja löydä täydellinen viimeinen silaus.

 

Pergon harmaat lattiamateriaalit, pitkä takuu

Pitkä takuu

Asentamalla Pergo-lattian luot perustan pitkäaikaiselle mielenrauhalle. Kaikkiin Pergo-lattioihin sisältyy vähintään 20 vuoden takuu!

 

 

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |

Tutustu kaikkiin harmaisiin lattiamateriaaleihin:

#FloorAdvisor#
Top