Takuu: Pergo-Laminaatti

Pergo-laminaattilattia on tehty kestämään. Koska vankka ja innovatiivinen rakenne tekee lattiasta kestävän, huomaat olevasi tyytyväinen valintaasi aina, kun päivittäinen elämä heittää eteesi haasteita. Erinomaisen kestävyyden ansiosta voimme myöntää lattioillemme markkinoiden parhaan, jopa 33 vuoden takuun, joka koskee kulumisenkestävyyttä, tahrattomuutta ja värin pysyvyyttä.

Kaikille Pergo-laminaattilattioille myönnetään kattava takuu. Public Extreme- ja Original Excellence -laatutasoille myönnetään elinikäinen takuu ja Living Expression -lattioille 25 vuoden takuu. Nämä takuut koskevat asuintiloja. Julkisiin tiloihin asennettaville lattioille on saatavana takuu pyynnöstä.

Lataa takuuasiakirjat

Domestic Extra
Living Expression
Original Excellence & Public Extreme

Takuu: Pergo-Laminaatti

Näytepalvelu tilapäisesti keskeytetty

COVID-19 (koronavirus) epidemian puhkeamisen ja parhaillaan toteuttamiemme ennaltaehkäisevien toimenpiteiden vuoksi lattianäytteitä ei toistaiseksi voi tilata, kunnes toisin ilmoitamme.

Jos tarvitset lisätietoa tai haluat tehdä pyynnön, ota yhteyttä omaan Pergo-yhteyshenkilöösi tai lähetä meille sähköpostia käyttäen yhteydenottolomaketta.