FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Vinyylilattia on hyvä vaihtoehto keittiöön

25. heinäkuuta 2017

Oletko koskaan ollut juhlissa ystäviesi luona, istunut olohuoneessa ja miettinyt, minne kaikki yhtäkkiä katosivat? No keittiöön. Yleensä porukka päätyy aina keittiöön, eikä se ole mikään ihme. Keittiötä kutsutaan usein kodin sydämeksi: siellä vietetään tuntikausia laittamassa ruokaa, nauttimassa perheen yhteisiä aterioita sekä viettämässä mukavaa aikaa ystävien ja sukulaisten parissa, niin arkena kuin juhlissakin. Keittiöön kannattaa sen vuoksi valita lattia, joka on sekä kaunis että miellyttävän tuntuinen. Muovilattia on keittiössä mainio vaihtoehto.


Hiljaisia ja pehmeitä muovilattioita keittiöön

Pergon muovilattiat valmistetaan pehmeästä ja miellyttäväntuntuisesta vinyylimateriaalista, joka vaimentaa askelten ääniä.


Kestävä, helposti siivottava ja kosteudenkestävä

Keittiössä käytetään usein teräviä välineitä, lattialle tippuu posliini- ja lasiastioita ja se joutuu alttiiksi roiskeille. Siksi keittiössä pitää olla kestävä ja helposti siivottava lattia.

TitanV™-pintakerros suojaa lattiaa naarmuilta, iskuilta ja kulutukselta. Lisäksi se hylkii likaa ja estää sitä tunkeutumasta pinnan läpi aiheuttamaan bakteerien kasvua. Napsautusjärjestelmän ansiosta lattia on helppo asentaa itse, ja sauma on niin tiivis, etteivät lika ja kosteus pääse tunkeutumaan lattian sisään.


Ftalaattivapaa ja paloturvallinen

Vinyylilattia ei sisällä ftalaatteja ja lisäksi se on erittäin paloturvallinen: erinomainen asia sekä ruoanlaittoa että juhlia ajatellen.


Monenlaisia kuviointeja

Et joudu tinkimään edes lattian ulkonäöstä. Pergon vinyylilattioihin on saatavana monenlaisia luonnollisen ilmeen antavia kuviointeja, joita ovat esimerkiksi eri puu- ja kivilajit, liuskekivi tai betoni.

20 vuoden takuu tekee vinyylilattiasta erityisen huolettoman valinnan keittiön lattiaksi.

  • Vinyylilattia on hiljainen ja miellyttäväntuntuinen.
  • Lattia kestää hyvin naarmuuntumista, iskuja ja kulutusta.
  • Vinyylilattia hylkii likaa ja kestää kosteutta.
  • Keittiöön on saatavana runsas valikoima erilaisia muovilattioita.

Löytää lattiamme

Laminaatti  |  Vinyylilattia

Etsitkö Pergo jälleenmyyjä lähistöltä?

Löydä jälleenmyyjä


Jaa tämä artikkeli