Pergo Sensation: vedenkestävä laminaattilattia

Pergo Sensation – Vedenkestävä laminaattilattia

Haaveiletko ilmeeltään pehmeästä puulattiasta mutta et ole varma sen kestävyydestä?

Uuden sukupolven laminaattilattiamme houkuttelevat kaikkia aistejasi. Sensation-laminaatin ulkonäkö on niin autenttinen ja luonnonmukainen, ettei sitä pysty erottamaan esikuvastaan. Uusi mattapinta täydentää puunkaltaista tuntua ja vahvistaa laminaatin luonnonmukaista olemusta.

Täysin vedenkestävä – kaiken muun lisäksi!

Sensation-lattioiden AquaSafe-teknologian ansiosta voimme nyt tarjota lattian, joka kestää vettä paremmin kuin koskaan. Viisteisiin saakka koko laudan peittävä tiivistetty pinta estää veden pääsyn lattiarakenteeseen.

Mitä saadaan tulokseksi? Vesi, lika ja tahrat pysyvät lattian pinnassa, josta ne on helppo pyyhkäistä pois. Vedenkestävyytensä ansiosta Sensation-lattia on myös hygieeninen ja helppo pitää kunnossa.

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >
KESTÄVYYS

KESTÄVYYS

Materiaalina puu osoittaa väistämättä kulumisen merkkejä. Sensation-lattioiden ulkonäkö säilyy vuosi toisensa jälkeen.
VÄRI

VÄRI

Vanhetessaan puun värisävy muuttuu. Laminaatti sen sijaan pitää sisätilojen ilmeen raikkaana ja uudenveroisena.
Water

VESI

Vaikka puulattia suojattaisiin lakalla, lankkujen väleihin voi päästä nestettä. Sensation-lattian pinta on tiivistetty ja täysin vedenkestävä.

UUSI: Wide Long Plank Sensation

Jos haluat luoda huoneisiin vaikuttavan ilmeen uudella lattialla, lue lisää. Pergon lattia on kaikilta ominaisuuksiltaan vastustamattoman näyttävä. Jokaisen yksittäisen lankun koko saa huoneen elämään ja tuo esiin Sensationlattioiden luonnonmukaisen ulkonäön ja tuntuman.

Go Grand!

Tutustu Pergon uusiin Sensation-lattioihin!

#FloorAdvisor#

Näytepalvelu tilapäisesti keskeytetty

COVID-19 (koronavirus) epidemian puhkeamisen ja parhaillaan toteuttamiemme ennaltaehkäisevien toimenpiteiden vuoksi lattianäytteitä ei toistaiseksi voi tilata, kunnes toisin ilmoitamme.

Jos tarvitset lisätietoa tai haluat tehdä pyynnön, ota yhteyttä omaan Pergo-yhteyshenkilöösi tai lähetä meille sähköpostia käyttäen yhteydenottolomaketta.