Tekniset ominaisuudet: laminaatti

Patentoidun TitanX™ -suojapinnoitteen ansiosta Pergo-laminaattilattian pinta säilyy tyylikkäänä vuodesta toiseen. TitanX™ on monikerroksinen tekniikka, joka sisältää alumiinioksidihiukkasten muodostamat suojakerrokset. Se suojaa kulumiselta ja naarmuuntumiselta. Yhdessä erityisten iskulta suojaavien kerrosten ja laadukkaan runkomateriaalin avulla TitanX™ tuottaa myös suojan putoavilta esineiltä ja korkokengiltä.


1 Naarmuja kestävä pintakerros
2 Kristallinkirkas kuosi
3 Erinomainen iskunkesto
4 Kosteuden kestävä HDF-runko
5 Vakauttava pohjakerros

Mikä tekee Pergosta erilaisen?

Wear protection

Kulutuksensuoja
Pergon patentoitu TitanX™-pinta on markkinoiden paras monikerroksinen suojapinta. Lattian kulutuksen kesto ylittää korkeimmatkin julkisten tilojen lattioille asetetut vaatimukset.

Hygienic

Hygieeninen
Pergo-laminaattilattian ansiosta hygieniasta on helppo huolehtia. Bakteerit tarvitsevat ravintoa ja kosteutta, jota tiivis, helposti puhdistettava TitanX™ ei niille tarjoa. Näin hygieniataso on korkea luonnollisesti ilman puhdistuskemikaaleja.

Antistaattisuus

Antistaattisuus
Pergo-laminaattilattiat poistavat staattista sähköä. Staattiset sähköiskut purkautuvat lattian sähköä johtavan grafiitin kautta. Tämä menetelmä täyttää markkinoiden tiukimmatkin antistaattiset vaatimukset.

Iskunkestävyys

Iskunkestävyys
TitanX™-pinnoitteen ainutlaatuinen monikerroksinen rakenne ja lattian tiheä runkomateriaali tekevät lattiasta erittäin iskunkestävän, vaikka sille pudotettaisiin esineitä tai sillä käveltäisiin korkokengillä.

Erinomainen palonkestävyys

Erinomainen palonkestävyys
TitanX™-pinnoitettu Pergo-lattia on monikerroksisen rakenteensa ansiosta luonnostaan erittäin palonkestävä. Lisäksi rungon tiiviys saa lämmön haihtumaan nopeammin.

Vedenkesto

Vedenkestävyys
Lattian rakenne ja tiheä runkomateriaali tekevät lattiasta vedenkestävän. 

Naarmuuntumisenkesto

Naarmuuntumisenkesto
TitanX™-pinnoitteen naarmuuntumisensuoja on markkinoiden parhaita. Pergo-lattiasi säilyykin kiiltävänä paljon muita laminaattilattioita pidempään.

Helppo asennus

Helppo asennus
Pergon patentoitu PerfectFold™-asennusjärjestelmä tekee asentamisesta nopeaa ja helppoa: lattia täytyy vain taitella paikalleen.

Helppo puhtaanapito

Helppo puhtaanapito
TitanX™-pinnoitettu Pergo-lattia on paljon helpompi puhdistaa kuin tavalliset lattiat. TitanX™-pinta on nimittäin niin tiivis, ettei lika pääse tarttumaan siihen.