FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Vinyl Planks & Tiles

Pinnat ja viisteet

Juuri oikeanlainen tuntu

Vinyylistä voi suunnitella millaisia lattioita tahansa. Materiaalin monipuolisuuden ansiosta valikoimiimme kuuluu monia eri malleja, jotka kaikki ilmentävät omaa tyyliään realististen yksityiskohtien, kolmiulotteisen pinnan ja kiehtovien värikuvioiden ansiosta.

Upeita kuvioita ja pintoja
Vinyylilattiavalikoimamme kuviot ja pinnat jäljittelevät puun, nahan ja karhean betonin luomaa tunnetta. Neljäntoista upean mallimme avulla voit korostaa kotisi tunnelmaa juuri haluamallasi tavalla.

Puukuvioitu vinyylilattia

 

Nahkaa jäljittelevä vinyylilattia

 

Betonia jäljittelevä vinyylilattia

 

 

Ainutlaatuinen viistetekniikka

Viisteet rajaavat kunkin laudan sivut ja tekevät lattiasta hyvin aidon tuntuisen. Yhdenkään muun valmistajan lattioissa ei ole samanlaisia viisteitä kuin Pergon Premium-vinyylilattioissa. Pergon vinyylilattioissa on ainutlaatuinen, oikea V-viiste, joka on toteutettu patentoidun tekniikan avulla. Viiste on syvempi ja selvempi kuin minkään muun valmistajan vinyylilattioissa.

Koska Pergon vinyyli on kestävää pinnasta pohjaan, vinyyliin saadaan patentoidulla tekniikalla ainutlaatuinen, oikea V-viiste, joka on syvempi ja selvempi kuin minkään muun valmistajan vinyylilattioissa. Myös viisteen väriä voidaan muokata lattiamallin luonteeseen sopivaksi – vaaleammat viisteet luovat pehmeämmän ilmeen, tummemmat viisteet luovat rustiikin ja ikääntyneen vaikutelman.

Puujäljitelmä 4-sivuviiste