FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Pergo tänään

Pergo tänään

Pergo tänään

Pergo keksi laminaattilattian yli kolmekymmentä vuotta sitten. Nykyään brändi liitetään kauniisiin ja käytännöllisiin lattioihin, joiden tarina juontaa juurensa laminaatin historiasta. Lähtökohtana oli halu luoda kauniita lattioita, jotka kestäisivät päivittäisen elämän haasteet mutta näyttäisivät yhä upeilta vuosien käytön jälkeen. Käytännöllisyyttä lisättiin tekemällä lattioista myös äärimmäisen helppoja asentaa ja huoltaa.

Nykyään kaikki, mitä teemme, perustuu näihin ajatuksiin – olipa kyse sitten uusista läpimurroista laminaattilattioiden alalla tai valikoiman laajentamisesta vinyyli- ja luonnonpuulattioihin. Teemme lattioita tosielämään ja arkipäivään.

Helppouden, kestävyyden ja kauneuden takana patentoituja innovaatioita
Pergon innovaatioiden luettelo on pitkä, ja suuri osa keksinnöistä on suojattu patenteilla ja patenttihakemuksilla, joita on lähes 500 eri puolilla maailmaa. Suosituimpiin innovaatioihimme kuuluvat nykyään erittäin helpon asennuksen mahdollistava PerfectFold™ 3.0, verratonta kulumisenkestoa tarjoava TitanX™ Advanced -pinnoite sekä EndlessPlank™-ratkaisu, jonka ansiosta kauneus tuntuu jatkuvan loputtomiin.

 

Osa maailman suurinta lattiayhtiötä
Pergo-brändin on omistanut vuodesta 2013 Mohawk Industries, Inc. Se on maailman suurin lattiayhtiö ja toimii Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Pergon tuotteet valmistaa UNILIN bvba -yhtiön lattiadivisioona, joka toimii Belgiassa.

Management system certification
Pergo (Europe Ab) on laatusertifioitu ISO 9001 standardin ja ympäristösertifioitu ISO 14001 standardin mukaisesti .