FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Quickheat Lattialämmitys Laminaattilattia

Lattialämmitys on mielestämme oltava vaivatonta, turvallista ja nautittavaa. Pergo quickheat -järjestelmä on helppo tapa nauttia lattialämmityksestä. Meiltä löydät toimivimman ratkaisun lattialämmitykseen riippumatta siitä, onko kyseessä kokonainen talo, kylpyhuone tai kellari. Meiltä saat lattialämmityksen ja siihen sopivimman järjestelmän, jotka sopivat sinun toiveisiisi ja erilaisiin olosuhteisiin.

Huolehdittavaa sinulla on siis mahdollisimman vähän: mitään ei tarvitse valaa betoniin eikä edes sähköasentajaa tarvitse kutsua. Levitä auki quickheatmatot ja yhdysrakenteiset lämmityskaapelit ja napsauta ne yhteen. Asenna termostaatti ja suojarasia seinään ja kytke matot. Niin helppoa se on.

Lämmön lisäksi Pergo quickheat -lattialämmitysjärjestelmä tarjoaa mukavuutta kävelyyn, joten muuta alusmateriaalia ei tarvita. Kun täydennät lattialämmitystäsi Pergo quickheat -järjestelmällä, voit yleensä laskea lämpötilaa 2 - 3 astetta pelkkien lämpöpattereiden käyttämiseen verrattuna. Järjestelmän mukana toimitettu ajastin voidaan asettaa 5 + 2 päiväksi.

Lattialämmitys

Pergo quickheat -järjestelmä on helppo tapa nauttia lattialämmityksestä. Huolehdittavaa on mahdollisimman vähän: mitään ei tarvitse valaa betoniin eikä edes sähköasentajaa tarvitse kutsua. Levitä auki quickheatmatot ja yhdysrakenteiset lämmityskaapelit ja napsauta ne yhteen. Asenna termostaatti ja suojarasia seinään ja kytke matot. Niin helppoa se on. Lämmön lisäksi Pergo quickheat tarjoaa mukavuutta kävelyyn, joten muuta alusmateriaalia ei tarvita. Kun täydennät lämmitystäsi Pergo quickheat -järjestelmällä, voit yleensä laskea lämpötilaa 2 – 3 astetta pelkkien lämpöpattereiden käyttämiseen verrattuna. Järjestelmän mukana toimitettu ajastin voidaan asettaa 5 + 2 päiväksi.

LATTIALÄMMITYS

Pergo quickheat -järjestelmä on helppo tapa nauttia lattialämmityksestä. Huolehdittavaa on mahdollisimman vähän: mitään ei tarvitse valaa betoniin, eikä edes sähköasentajaa tarvitse kutsua. Levitä auki quickheat-matot ja yhdysrakenteiset lämmityskaapelit ja napsauta ne yhteen. Asenna termostaatti ja suojarasia seinään ja kytke matot. Niin helppoa se on.

Lämmön lisäksi Pergo quickheat tarjoaa mukavuutta kävelyyn, joten muuta alusmateriaalia ei tarvita. Kun täydennät päälämmitysjärjestelmääsi Pergo quickheat -järjestelmällä, voit yleensä laskea lämpötilaa 2–3 astetta pelkkien lämpöpattereiden käyttämiseen verrattuna.
 

Napsauta ja kytke -tyyppinen quickheat-järjestelmä

 

 

 

 

1. Nopeaa, miellyttävää lämpöä
Pergo quickheat -järjestelmä koostuu kahdesta vaahtokerroksesta, lämmityskaapelit sisältävästä keskikerroksesta ja niiden välissä olevasta heijastavasta alumiinifoliopinnasta. Matoissa on eristävä ja lämpöä heijastava alapinta, joten kaikki lämpö suuntautuu ylöspäin ja huoneen lämpötilaa voidaan säätää nopeasti.

2. Kiinteä turvallisuustoiminto
Pergo quickheat -järjestelmässä on kiinteä sähköinen turvatoiminto, joka katkaisee virran automaattisesti vikatilanteessa. Luonnollisesti järjestelmä on virallisesti hyväksytty itseasennettavaksi lattiaksi, ja se täyttää kansainvälisten, irrotettavia lattioita koskevien standardien vaatimukset.

3. Langaton termostaatti joka huoneessa
Pergo quickheat -järjestelmällä voit helposti hienosäätää jokaisen huoneen lämpötilaa. Kun matot on avattu, kytke vain suojarasia ja aseta langaton termostaatti haluamaasi lämpötilaan.

Monipuolinen ajastin mahdollistaa erilliset lattialämmitysasetukset arkipäiville ja viikonlopuille. Käytössäsi on neljä erillistä aikajaksoa (aamu, päivä, ilta ja yö), jotka voit sovittaa päivärytmiisi. Voit määrittää oman lämpötilan jokaiselle aikajaksolle.

 

quickheat-maton rakenne

langaton quickheat-säädin