FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Design-ominaisuudet laminaatti

Enemmän kuin aidoilta näyttäviä kuoseja

Pergo ei tyydy siihen, että lattioiden kuosit näyttävät aidoilta – kehitämme myös jatkuvasti uusia tekniikoita, joilla parantaa laminaattilattioitamme. Näytämme myös, miten eri koot vaikuttavat uuden lattiasi yleisilmeeseen. Täällä kerromme tuotteidemme suosituimmista suunnitteluominaisuuksista.

Eri lattiatyyppien avulla voit muuttaa huoneen tunnelman täysin. Voit tehdä siitä leveämmän, kapeamman, pidemmän, hämärämmän tai valoisamman näköisen – vaihtoehtoja riittää! Pergon laminaattilattioita on eri tyyppejä. Pitkistä laudoista, jotka luovat modernin, tilavan vaikutelman, kahta eri leveyttä oleviin lautoihin – laattoja unohtamatta.

Long plank - 2050 x 205 mm

Classic plank - 1200 x 190 mm

Modern Plank - 1380 x 190 mm

Slab - 1224 x 408 mm

Pergo Bevel Surface

Kauniita viisteitä ja pintoja

Monissa lattioissamme on viistereunat, jotka lisäävät tunnetta puulankuista tai aidoista keraamisista tiilistä. Yhdeksän eri pintarakenteen ja neljän eri kiiltotason ansiosta Pergon laminaattilattiat myös tuntuvat yhtä aidoilta kuin ne näyttävät.

Tutustu upeisiin pintarakenteisiin

Viistereunaisia lattioita:

Modern Plank, 4-sivuviiste

Endless Plank, 2-sivuviiste

Natural Variation, 4-sivuviiste

Long plank, 4-sivuviiste

Slab, 4-sivuviiste

Sensation - modern plank

Laminaattilattiat aivan uudenlaisina

Uusi Pergo Sensation -mallisto on lähes vallankumouksellinen. AquaSafe teknologia tekee lattioista vedenkestäviä ja ihanteellisia keittiöihin ja muihin kosteisiin tiloihin. Uniikit pintarakenteet, joissa on syvempi rakenne, antavat lattioille luonnollisen ilmeen, jota ei löydy muista laminaattilattioista.

Aitoja malleja tukevat myös uusi mattapinta ja kuvioinnit, jotka ulottuvat viisteisiin saakka.

Kaikki Sensation-lattiat

Pergo endless Plank

Endless plank™

EndlessPlank™ – ääretön lattia

Vaikuttava talonpoikaiskuosi realistisine halkeamineen ja uurteineen antaa vaikutelman päättymättömästä lattiasta ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Nyt ikuinen lattia on myös ääretön.

Kaikki EndlessPlank™-lattiat

Pergo Natural Variation

Natural Variation™

Persoonallisia lattioita

Kehittämämme innovatiivinen, patentoitu Natural Variation™ -tekniikka on mullistanut laminaattilattioiden suunnittelun. Tekniikan avulla voidaan luoda satoja erilaisia satunnaisia kuviovaihtoehtoja, mikä antaa jokaiselle laudalle kalkitun ja luonnollisen maanläheisen ilmeen. Tuloksena on lyömätön ja ainutlaatuinen yhdistelmä.

Puun luonnollisen persoonallinen ulkonäkö ja laminaattilattian edut.

Kaikki Natural Variation™ -lattiat