Värit – pitäydy neljässä

Värit – pitäydy neljässä

Värien valitseminen kotiisi on tärkein päätös, jonka teet sisustajana - laminaatti, tai vinyyli - lattiavalinnan lisäksi.

Värit kuvastavat persoonallisuutta, ja oman värimaailman vieminen vie aikaa.

Värien yhdistämistä eivät rajoita säännöt, mutta huoneen sisustaminen on helpompaa, kun rajoitat väripalettisi enintään neljään väriin. Jos käytät useampia värejä, sommitelmasi voi menettää tehonsa, koska värit voivat mitätöidä toisensa. Seuraavat kolme palettia voivat antaa inspiraatiota.

Värejä valitseva pariskunta
 

Pehmeät neutraalit värit

Pehmeät neutraalit värit

Neutraalien sävyjen kanssa on helppoa elää. Ne ovat ajattomia ja sopivat täydellisesti rauhallisen ja rennon tunnelman luomiseen. Neutraalit sävyt sopivat kuitenkin myös loistavasti yhteen voimakkaampien värien kanssa.

Voimakkaat eloisat värit

Voimakkaat eloisat värit

Tuo kotiisi energiaa käyttämällä voimakkaita sävyjä, kuten pinkkiä, sähkönsinistä, sahraminkeltaista ja poltettua punaista. Älä arastele voimakkaiden sävyjen käyttöä suurilla pinnoilla, kuten seinissä tai katossa, sillä väri vie huoneen aivan uusiin ulottuvuuksiin. Olennaista on kontrasti – voimakkaat värit rakastavat mustaa ja valkoista!

dark inks colors

Tummat sävyt

Tummat sävyt luovat kotiisi intiimin tunnelman. Muu sisustus ratkaisee, tuovatko ne kotiisi mystiikkaa tai glamouria. Kun yhdistät ne kultaan tai hopeaan, ne antavat sisustukseen ylellisyyttä.

 
Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
5.10.2015
Top