FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Miksi kannattaa valita värillinen lattia?

5. lokakuuta 2015

Lattian väri ja lattian värin valinta voi mennä tietysti omien mieltymysten mukaan, mutta on hyvä ymmärtää, kuinka värillisen lattian valitseminen voi vaikuttaa huoneen antamaan vaikutelmaan.

Jos haluaa pelata varman päälle, kannattaa valita neutraalit värit. Ne ovat ajattomia. Täytä koti rohkeasti värikkäällä energialla. Tai käytä tummia sävyjä, jotka tuovat tullessaan intiimin tunnelman.

Mitään värienvalitsemissääntöjä ei ole olemassakaan. Mutta pääset helpommalla, jos valitset sisustettavaan huoneeseen enintään neljä väriä. Jos värejä on enemmän, ne voivat himmentää toisiaan.

Musta huone yhdessä neutraalien värien kanssa voi saada aikaan mielenkiintoisen kontrastin. Musta on nykyään erittäin suosittua. Se on tyylikäs ja ajaton väriKuinka lattian väri vaikuttaa huoneeseen?

"Punaisen tai oranssin sävyinen lattia saa huoneen vaikuttamaan lämpimältä ja harmoniselta. Näihin väreihin on helppo yhdistää mustia kalusteita. Keltainen ja beige voivat saada tumman huoneen vaikuttamaan aurinkoiselta ja luoda zen-ilmapiirin. Myös harmaa on erittäin harmoninen väri. Se sointuu täydellisesti nykyään suosittuihin oranssinsävyisiin puuhuonekaluihin. Musta huone yhdessä neutraalien värien kanssa voi saada aikaan mielenkiintoisen kontrastin. Musta on nykyään erittäin suosittua. Se on tyylikäs ja ajaton väri", kertoo Pergon Design Director Oke Nollet.

Trendikäs harmaa lattia

Harmaa on noussut yhdeksi klassisista lattioiden väreistä. Se pitää asemansa vuosikausien ajan. Ja kuten sisustuslehtien sivuilla näkyy, betoni on muodissa. Harmaiden lattioiden halutaan vaikuttavan betonilta, mutta niiden ei tarvitse olla sitä. Kaikki eivät voi löytää itselleen sopivaa teollisuuskiinteistöä. Siksi betonikuvioitu laminaatti on mainio vaihtoehto. Myös puulattioiden ja harmaasävyisen laminaatin yhdistelmä voi saada aikaan trendikkään teollisen tai urbaanin vaikutelman.

Värillinen lattia

Jaa tämä artikkeli