FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Pergon uusimmassa Sensation-laminaatissa vedenkestävyys yhdistyy pudottamalla asentamiseen

8. tammikuuta 2016

Pergo esittelee jälleen kerran innovaativisen laminaattilattian: uuden Sensation-valikoiman. Sensation-laminaatissa ainutlaatuinen luonnollinen muotoilu yhdistyy kestävyyteen, josta Pergo tunnetaan. Sen pinta kestää vettä. Asentaminen sujuu helposti ja nopeasti pudottamalla PerfectFold™- järjestelmän ansiosta.

Kestävyys, kauneus ja helppokäyttöisyys muodostavat uuden Pergo Sensation -laminaattivalikoiman ytimen. “Tavoitteemme oli kehittää erittäin suorituskykyinen ja vesitiivis laminaattilattia, joka asennetaan helposti pudottamalla”, kertoo UNILINin tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Laurent Meersseman. “Sensation nostaa laminaattilattiat täysin uudelle tasolle.”

Tavoitteemme oli kehittää erittäin suorituskykyinen ja vesitiivis laminaattilattia, joka asennetaan helposti pudottamallaTinkimätöntä laatua

UNILINin tutkimus- ja tuotekehitysryhmä on tehnyt Pergo Sensationista mahdollisimman vesitiiviin. Vaikka laminaatin pinta hylkii vettä, saumat yleensä eivät. Sensationia kehitettäessä tämä ongelma on ratkaistu kahdella tavalla. Viistokuvio on puristettu lankkuun jo tuotannon aikana sen sijasta että se lisättäisiin jälkeenpäin. Lisäksi saumoihin on lisätty vesitiivis AquaSafepinnoite, jotta niistä tulee täysin vedenpitävät.

Kun viistokuvio puristetaan tuotannon aikana, monikerroksinen TitanX™-pinta suojaa myös sen. Tällöin pinta suljetaan kokonaan, joten lattia on suojataan veden lisäksi iskuilta, naarmuilta sekä kulumiselta päivittäisessä käytössä. Siksi Sensation on oikea valinta lattiaksi vilkkaasti liikennöidyille alueille. Sensation on saatavana kahtena versiona, joiden luokitukset ovat 32 ja 33.

Vaikuttaa sensaatiomaisen luonnolliselta

Pergo Sensation -laminaatti ei ole pelkästään suorituskykyistä. 10 ainutlaatuisen ulkoasuvaihtoehdon luomiseen on panostettu paljon, jotta ne vaikuttavat sensaatiomaisen luonnollisilta. Esimerkiksi väri ja kuviointi peittävät lankut kokonaan ja myös niiden väliset viisteet, joten ulkoasu on hämmästyttävän luonnonmukainen. Lankkujen kuviointi on syvän luonnonmukainen, ja pinta on näyttävän himmeä. Design Director Oke Nollet: “Tällaiset yksityiskohdat korostavat ulkonäön aidontuntuisuutta, joten lattia näyttää aidosti luonnolliselta.”

Pohjoismainen muotoilu on edelleen suosittua. Siinä käytetään mäntyä. Ei ihme, että harjattu valkoinen mänty nousee esille uudessa Sensation-kokoelmassaEpätäydellisyyden voimaa

Kun 10 Sensation-ulkoasuvaihtoehtoa luotiin, inspiraatiota haettiin arkkitehtuurin suuntauksista (ruostuneet materiaalit ja betoni) ja muodista (väripaletti). “Keskityimme erityisesti trendikkääseen sisällä käytettävien materiaalien viemiseen ulos ja ulkona käytettävien tuomiseen sisään”, kertoo Nollet. “Julkisivuissa käytetään puuta. Toisaalta betoni ja käsittelemättömät tiilet on otettu käyttöön kotien sisustuksissa. Kun elämä muuttuu kiireisemmäksi, koteihin halutaan tuoda palanen luontoa: kasviaiheisia kuviointeja, lämpimiä värejä sekä paljon huonekasveja. Nämä vaikutteet näkyvät Kartanotammi- ja Rannikkotammi-malleissamme.”

Toinen Pergo Sensation -kokoelmaan jälkensä jättänyt trendi on täydellisyyden ja epätäydellisyyden vuorottelu. Nollet kertoo: “Nykyään täydellinen ja epätäydellinen täydentävät toisiaan: puvun takki ja kuluneet farkut tai minimalistinen sohva teollisuusrakennuksessa… Lattioiden kauhtuneisuus madonreikineen, halkeamineen ja oksankohtineen antaa niille erityistä luonnetta. Epätäydellisyys herättää uteliaisuutta ja halun saada selville koko kertomuksen. Hyviä esimerkkejä tästä ovat uuden kokoelman Kulunut vintage-tammi- ja Urbaani harmaa tammi -mallit.”

Helppo ja nopea asentaa

Pergo-lattiatuotteet tunnetaan kestävyyden lisäksi asentamisen helppoudesta. Sensation ei muodosta poikkeusta. PerfectFold™ 3.0 -pudotusjärjestelmän ansiosta lankut napsautetaan yhteen. Mahdollisia menetelmiä on kolme, esimerkiksi yhdistäminen vaakasuunnassa. Siksi näiden lattioiden asentaminen sujuu helpommin kuin koskaan aikaisemmin myös paikoissa, joissa lankkuja on vaikea tai mahdotonta kallistaa, esimerkiksi kun asennetaan ovenkarmien tai lämpöpattereiden alle. PerfectFold™ estää myös lankkujen vahingoittumisen vaaran asentamisen aikana.

Seuraa meitä:

  


Jaa tämä artikkeli