Trendi: Pohjoismaisen muotoilun vaikutusvalta

Trendi: Pohjoismaisen muotoilun vaikutusvalta

Pergon tuotekehitysosaston johtaja Oke Nollet koostaa puolen vuoden välein kaikista design-messuilta, Pinterestistä ja omasta arjestaan saamistaan ideoista ja vaikutteista kattavan trendiraportin. Yksi trendi on pysynyt vahvana: epätäydellisyys on edelleen täydellistä.

Pohjoismaisen muotoilun raikas, puhdas ja moderni tyyli on vaikutusvaltaista. Isot pohjoismaiset merkit määrittävät sisustusmaailman trendejä. Muu maailma tarttuu niiden käyttämiin väreihin ja kuvioihin.

Pastellit pinkistä mintunvihreään elävät uutta, 50-luvun innoittamaa nousua. Pehmeää ilmettä tavoiteltaessa ne yhdistetään usein valkoisiin tai luonnollisen vaalean värisiin puupintoihin.

"Lämpimät, maanläheiset värit kuten keltainen, ruosteenoranssi ja ruskean sävyt tekevät paluuta 60- ja 70-luvuilta"

Lämpimät, maanläheiset värit kuten keltainen, ruosteenoranssi ja ruskean sävyt tekevät paluuta 60- ja 70-luvuilta. Tämän päivän vihreän asumisen trendissä näkyvät 70-luvun lämpimät värit sekä kukka- ja geometriset kuviot. Puukalusteet ja puulattiat ovat väriltään lämpimän luonnollisia tai ruskeita.

Pohjoismaalaiset rakastavat mustan ja valkoisen kontrastia. Musta vaikuttaa tällä hetkellä olevan niskan päällä. Suuret merkit käyttävät juuri nyt paljon mustan eri sävyjä. Yhdistettynä vaalean luonnolliseen puuhun tämä luo hyvin pohjoismaisen vaikutelman. Jos kaipaat neutraalia sisustusta, harmaa on avainasemassa. Harmaan eri sävyt ovat tämän hetken halutuin väri yhdistelmiin!

Huomaamme myös 80-luvun palanneen Memphis-trendin muodossa. Muistatko geometriset muodot ja suuret pinnat? Suuret, voimakkailla pääväreillä, neonväreillä ja kirkkailla pastelleilla täytetyt pinnat sopivat täydellisesti vaalean ja luonnollisen puun kanssa.

Löydä sisustukseesi täydellinen lattia

Lattia voi tuoda aavistuksen täydellisyyttä muuten särmikkääseen sisustukseen tai päin vastoin. Valitse sinulle täydellinen lattia kattavasta laminaatti-, ja vinyyllattioidemme valikoimasta.

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
10.10.2015
12.7.2017
Top