Go to content Go to search
lastenhuone, jossa on harmaa vinyylilattia ja paljon leluja

Muovimatto on hiljainen ja miellyttävä jalan alla

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tämä koskee myös muovilattioita: PVC-lattia, muovimatto, lattialevyt, muovilattia – tai vinyylilattia, joksi me kutsumme sitä Pergolla.

Tutustu vinyylilattioihimme

Muovimatto on hiljainen lattiamateriaali

Aina välillä koti täyttyy äänistä, joita aiheuttavat mm. leikkivät lapset, kolisevat kattilat, kilisevät posliiniastiat, kovapohjaiset kengät, epätasaisesti lastattu pesukone tai kovalla puulattialla kipittävän koiran pitkät kynnet. Koko kodin verhoaminen kokolattiamatolla ei ehkä houkuttele, joten mikä neuvoksi? Valitse muovimatto.

Vinyylilattia vaimentaa askelten ääniä

Pergon vinyylilattia ei ole kuin mikä tahansa vanha muovimatto – tämä käy ilmi jo nimen lyhenteestä LVT, joka tulee sanoista Luxury Vinyl Tiles.

Pergon vinyylilattia on valmistettu pehmeästä vinyylimateriaalista, joka vaimentaa askelten ääniä ja tuntuu jalkojen alla miellyttävältä.

Jos haluat lattiasta erityisen hiljaisen, voit käyttää alla välimateriaalia, joka vaimentaa askelten ääniä vielä lisää.

Kestävä lattia on helppo asentaa itse

Vinyylilattia kestää hyvin kulutusta, naarmuuntumista ja iskuja. Hygieeninen ja kosteutta kestävä lattia on lisäksi helppo siivota. Lattia on myös helppo asentaa itse, ja saatavana on runsaasti erilaisia kauniin luonnonmukaisia kuviointeja.

Aiheeseen liittyviä tarinoita

dog laying on a beige laminate floor from pergo

Paras lattia kissoille ja koirille

Koirat, kissat ja muut lemmikit ovat omistajilleen rakkaita – ne antavat rakkautta, tuovat iloa ja pitävät seuraa. Niistä on kuitenkin myös paljon vaivaa, eikä lattiasi välttämättä pidä lemmikeistäsi yhtä paljon kuin sinä itse.