FI
Kirjaudu ulos | Luo tili | Kirjaudu sisään Etusivu

Parkettilattia sijoituksena

28. huhtikuuta 2016

Mietitkö asuntosi myyntiä? Silloin kannattaa harkita lattioiden uusimista!

Kiinteistövälittäjien tekemien tutkimusten mukaan asunnot, joissa on parkettilattia, menevät muita nopeammin kaupaksi, joten kuluneiden lattioiden uusiminen voi lisätä mielenkiintoa asuntoosi ja olla hyvä sijoitus.

Vinyylilattioiden ja kokolattiamattojen suosio on hiipunut, ja suurin osa asunnonostajista suosii parkettilattiaa. Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 54 % potentiaalisista asunnonostajista on valmis maksamaan enemmän asunnosta, jossa on parketti.

Jos lattiasi kaipaa uusimista, mutta parketti on liian kallis, monet modernit laminaatti- ja vinyylilattiat näyttävät aivan parketilta, mutta ovat edullisempia. Molemmat vaihtoehdot ovat kestäviä ja ehdottomasti vanhaa, kulunutta lattiaa parempia vaihtoehtoja.

Keittiö ja olohuone

Jos olet uusimassa lattioita vain asunnon myyntiä silmällä pitäen, kaikkein tärkeimmät huoneet ovat keittiö ja olohuone, sillä niissä uudet asukkaat ja heidän vieraansa viettävät suurimman osan ajasta. Kiinteistövälittäjien tekemät tutkimukset osoittavat, että nämä kaksi huonetta ovat ostajaehdokkaiden mielestä kaikkein tärkeimmät, joten ne kannattaa kunnostaa mahdollisimman houkutteleviksi ennen asunnon laittamista myyntiin.

Minkä materiaalin valitsetkin, upouusilla lattioilla varustettu asunto tekee näytöissä varmasti paremman vaikutuksen.

Löydä Pergo: parketti | laminaatti | vinyyli

Seuraa meitä:

  


Jaa tämä artikkeli