Trendi: Tuo luonto sisälle

Trendi: Tuo luonto sisälle

Pergon tuotekehitysosaston johtaja Oke Nollet koostaa puolen vuoden välein kaikista design-messuilta, Pinterestistä ja omasta arjestaan saamistaan ideoista ja vaikutteista kattavan trendiraportin. Yksi trendi on pysynyt vahvana: epätäydellisyys on edelleen täydellistä.

Ulko- ja sisätilojen raja on hämärtymässä. Olemme jo tottuneet betonilattiaan ja -seiniin asuintiloissa. Nyt myös huonekalut, valaisimet ja somisteet ovat loikkaamassa mukaan. Betonitrendi näkyy myös neutraalien harmaiden runsaana käyttönä sisustuksissa. Yhdistettynä lämpimän luonnolliseen puuhun ja värillisiin esineisiin vaikutelma ei ole lainkaan kylmä.

"Ulko- ja sisätilojen raja hämärtyy"

Vihersisustuksen trendi vaikuttaa kaikkialla. Kun elämän tahti kiihtyy, haluamme hidastaa vauhtia ja palata luontoon. Sisustuksen on oltava kodikas ja mukava.

Trendi saa inspiraationsa 70-luvulta. Kukka- ja kasvipainatukset tapeteissa ja tyynyissä, orgaanisen pyöreät muodot sekä luonnolliset materiaalit kuten ruoko, nahka ja korkki ovat taas tätä päivää. Puun väripaletti vaihtelee beigestä lämpimiin luonnonväreihin ja ruskeisiin.

Löydä sisustukseesi täydellinen lattia

Lattia voi tuoda ripauksen luontoa kotiisi. Valitse sinulle täydellinen lattia kattavasta laminaatti-, ja vinyylilattioidemme valikoimasta.

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
22.6.2015
Top