Lattian suojaus – näin suojaat lattiasi

Lattian suojaus – näin suojaat lattiasi

Aamun ensimmäinen kahvikupillinen on meneillään. Muutama tippa päätyy lattialle. Et huomaa mitään, vaan jatkat aamiaisen nauttimista ja lattian suojaaminen ei ole edes käynyt mielessä.

Lapsesi ahmii aamiaistaan. Hyvä ruokahalu tekee sinut iloiseksi. Puolet päätyy suojaamattomalle lattialle, mutta et jaksa huomauttaa. Onhan maanantai.

Ulkovaatteet päälle, on aika lähteä. Tietokonelaukku unohtui työhuoneeseen. Aika ei riitä kenkien riisumiseen jaloista. Hypit työhuoneeseen pitkin askelin. Lapsesi juoksentelee lattialla jota ei ole suojattu hiekkaisin kengin.

Arki ei aina kohtele suojattua lattiaa silkkihansikkain

Näin se tulee aina olemaan. Riippumatta siitä, asuuko asunnossa yksi henkilö tai kokonainen perhe. Tai onko kotieläimiä. Korkeat korot, työtuolin pyörät ja ruokapöydän tuolien siirteleminen kuluttavat lattiaa, jota ei ole suojattu. Monet tuovat lastenvaunut sisään asuntoonsa. Renkaissa voi olla pikkukiviä. Niistä voi jäädä jälkiä.

Muutama seikka kannattaa ottaa huomioon lattian kulumisen vähentämiseksi. Älä vedä kalusteita lattiaa pitkin vaan nosta niitä. Kiinnitä kalusteiden jalkoihin tassut. Siivoa säännöllisesti, jotta esimerkiksi pikkukivet eivät naarmuta lattiaa. Kaiken lisäksi muista noudattaa lattian hoitosuosituksia. Ja ennen kaikkea: valitse suojattu lattia, joka selviytyy arjen haasteista.

Pergon lattiat kestävät arkea.

Pergon lattian suojaus ja pintakäsittely ovat uskomattoman kestäviä. Pergon patentoidun TitanX-pintakäsittelyn ansiosta voit saada laminaattilattiallesi elinikäisen takuun. Pintakäsittelyn taataan kestävän kulumista, tahraantumista ja auringonpaisteen aiheuttamaa haalistumista jopa 50 vuotta.

Pergon vinyylilattioiden TitanV-kerros suojaa lattiaa tehokkaasti tahriintumiselta ja naarmuuntumiselta. TitanV hylkii likaa. Kiinni napsautettavien saumojen tiivis rakenne estää likaa tunkeutumasta niihin. Maanantaiaamuisista onnettomuuksista ei tarvitse olla huolissaan. Pintakäsitelty ja suojattu Pergon lattia kyllä kestää monia aamiaisia.

Pergo-lattia pitää pintansa. Arjessa ja juhlassa.

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
9.5.2016
Top