Skeittaajat ja BMX-ajajat testaavat Pergon uusien vinyylilattioiden

Skeittaajat ja BMX-ajajat testaavat Pergon uusien vinyylilattioiden

Jännittävässä videossa useat skeittaajat ja BMX-ajajat testaavat Pergon uusien vinyylilattioiden kulumis-, naarmuuntumis- ja tahriintumiskestävyyttä erityisesti tätä tarkoitusta varten suunnittelussa half-pipessa lähellä Ghentiä Belgiassa.

Testin jälkeen lattia tarkistettiin huolellisesti vaurioiden ja naarmujen osalta. Toisin kuin rullatuotteina myytävät pehmeät vinyylilattiat Pergon uudet vinyylilattiat ovat erittäin lujia ja iskunkestäviä. Mitä kestävyyteen tulee, Pergon uudet vinyylilattiat ovat luokkansa parhaita Titan V™ -pintakerroksen ansiosta. Testatusta lattiasta leikattu palanen pantiin esille.

Joulukuun 14. päivänä 2015 Pergon asentajat rakensivat E17-moottoritien varressa sijaitsevaan Ghentiin erityisen half-pipen, joka pinnoitettiin liimaamalla siihen Pergon uutta vinyylilattiaa. Skeittaajat ja BMX-ajajat kutsuttiin paikalle tekemään temppujaan ja näyttämään taitojaan vinyylipinnoitetussa half-pipessa. Testaajien näyttävät temput ja niiden vaikutus vinyylilattiaan on dokumentoitu Revinylution-videolle.

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä > Syötä kaupunki tai postinumero |
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
7.7.2017
Top