Miksi lattialautojen pitäisi olla ensisijainen valintasi?

Pergo-lattialaudat, älykäs lattiaratkaisu

Lattialaudat ovat olleet suosittu lattiaratkaisu läpi aikojen: keskiaikaisten linnojen puulattioista aina Versaillesin hienostuneisiin parketteihin. Ne on yleensä valmistettu aidosta puusta, mutta muitakin materiaaleja käytetään: esimerkiksi laminaattia ja vinyyliä.

Niiden ajaton luonne ja vaihtoehtojen runsaus kasvattavat lattialautojen alati kasvavaa suosiota. Rustiikkisesta minimalistiseen ja trendikkääseen, lattialaudoista löytyy vaihtoehto jokaiseen sisustustyyliin. Modernit innovaatiot kuten helppokäyttöiset ponttijärjestelmät tekevät niistä vieläkin houkuttelevampia.

Tutustu kaikkiin Pergo-lattialautoihin

Loputtomasti mahdollisuuksia

Lähes loputtoman väri- ja tyylivalikoiman ansiosta lattialaudoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tyyliin ja makuun. Vedenkestäviä lattialautoja kuten vinyyliä ja laminaattia voi käyttää jopa keittiössä.

Ongelmaton

Pergo-lattialautojen hoito ja asennus on uskomattoman helppoa. Innovatiivisen ponttijärjestelmän ansiosta laminaatti- ja vinyylilattialautojemme asennuksessa ei tarvita nauloja eikä liimaa.

Pitkä takuu

Pergon korkealaatuisilla laminaatti- ja vinyylilattioilla on pitkä, aina vähintään 20 vuoden ja usein jopa elinikäinen takuu.

Katso kaikki lattialaudat

Lue lisää:

Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

30.5.2018

Nopeuskilpailu: kuinka nopeasti lattian asennus käy?