Chevron-lattiat: intensiivisyyttä jokaisesta kulmasta

Pergon chevron-kuvioiset lattiat

Syleillen uutta, unohtamatta vanhaa! Antiikista inspiraationsa saavat klassiset chevron-kuviot ovat tekemässä näyttävää paluutaan ympäri maailmaa. Miksi? Koska ne lisäävät omaperäisyyttä, tyylikkyyttä ja dynaamisuutta sekä trendikkäisiin että perinteisiin tiloihin. Niiden kiinnostavat kulmat vangitsevat katseen ja herättävät huomiota, tai niitä voidaan tasapainottaa muilla sisustuselementeillä.

Mikä on chevron-lattia?

Chevron-laminaattilattian kalanruotokuvio muodostuu V-muotoon järjestetyistä lankuista, joiden rivit kohtaavat kuvion keskilinjalla. Niin kauniita kuin nämä kuviot ovatkin, niillä on myös haittapuolensa:

  • ne on tyypillisesti vaikea asentaa,
  • lankut on leikattava erittäin tarkassa kulmassa, jotta kuvio muodostuu oikein,
  • keskipiste on määritettävä erikseen jokaiselle riville,
  • asennuksen jälkeen on huomattava liitosten avautumisen riski, koska ponttijärjestelmässä ei ole viistettä, joten kieltä ja uraa ei voi ”lukita” yhteen.

Onneksi Pergo on ratkaissut kaikki nämä mahdolliset ongelmat. Vasa, uusi innovatiivinen chevron-laminaattilattia, joka tarjoaa ajatonta eleganssia chevron-kuviollaan, helpon asennuksen – sekä kaikki muut Pergo-laminaattilattioiden edut.Tutustu Vasa-laminaattiin


Miksi Pergon chevron-laminaattilattia on ihanteellinen valinta

Pergon chevron-kuvioiset lattiat 

Eloisan ulkonäkönsä lisäksi Pergon chevron-laminaattilattia tarjoaa useita muita etuja, jotka vakuuttavat epäilijänsä, mukaan lukien:

Helppo asennus

Pergon chevron-lattiassa klassiset chevron-kuviot on koottu valmiiksi suuriin lankkuihin, mikä helpottaa asennusta. Asennustapa on sama kuin muissa Pergon laminaatti- ja vinyylilattioissa, ja suuri osa chevron-rakenteen elementeistä on jo koottu valmiiksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia tarkan V-muodon luomisesta!

Säästää aikaa ja rahaa

Asenna Pergon chevron-laminaattilattia käden käänteessä ja vähällä vaivalla. Vasa-laminaattilattiamme on suunniteltu kelluvaan asennukseen Uniclic-lukkoponttijärjestelmällä. Sen avulla voit myös asentaa lattian itse ja luoda haluamasi kuviot.

Verraton kestävyys

Pergo-lattiat kestävät eliniän, eikä chevron-lattiamallistomme ole poikkeus! Patentoitu TitanX™-pintasuojaus pitää Pergon Vasa-chevron-laminaattilattian tyylikkään näköisenä vuodesta toiseen.

Autenttinen ja ainutlaatuinen

Vasa-chevron-laminaattilattioissa on laaja valikoima viimeistelyjä ja värejä, tyylikkäästä harmaasta luonnonpuuhun, joten löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan chevron-kuvion! Kahta samanlaista lautaa ei ole: jokaisella on omat ainutlaatuiset, hillityt yksityiskohtansa. Chevron-lattiasi ei siis ole koskaan tylsä!Tutustu kaikkiin Vasa-chevron-lattioihin
Löydä lähin Pergo-jälleenmyyjä >

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

1.12.2015

Rustiikkisella sisustuksella ja lattialla unelmakoti