Design-ominaisuudet: laminaattilattia

Laminaattimallistomme sisältää vaihtoehtoja modernin ja tilavan vaikutelman luovista pitkistä lankuista 3-sauvaisiin klassikkomalleihin tai suuriin laattoihin saakka. Monissa lattioissa on viistetyt reunat, jotka lisäävät puulankkujen tai aitojen keraamisten laattojen vaikutelmaa.

design-ominaisuudet laminaattilattia tietenkin koko ratkaisee

Tietenkin koko ratkaisee!

Yksittäisellä lankulla on tärkeä osa yleisvaikutelman luojana. Valintasi voivat muuttaa huoneen tunnelman täysin. Voit tehdä huoneesta leveämmän, kapeamman, pidemmän, hämärämmän tai valoisamman – vaihtoehtoja riittää.


  1. Elegant plank - 1380 x 156 mm
  2. Wide Long plank - 2050 x 240 mm
  3. Long plank - 2050 x 205 mm
  4. Modern Plank - 1380 x 190 mm
  5. Classic plank - 1200 x 190 mm
  6. Slab - 1224 x 408 mm
pergo wide long plank sensation hallway

Kauniita viisteitä ja pintoja

Pergo-laminaattilattioista ei tee kauniita pelkkä kuosi. Ne paitsi näyttävät aidoilta myös tuntuvat siltä. Valikoimaamme kuuluu seitsemän eri pintarakennetta, joista jokainen parantaa laminaattilattian aitouden tunnetta.

Näytepalvelu tilapäisesti keskeytetty

COVID-19 (koronavirus) epidemian puhkeamisen ja parhaillaan toteuttamiemme ennaltaehkäisevien toimenpiteiden vuoksi lattianäytteitä ei toistaiseksi voi tilata, kunnes toisin ilmoitamme.

Jos tarvitset lisätietoa tai haluat tehdä pyynnön, ota yhteyttä omaan Pergo-yhteyshenkilöösi tai lähetä meille sähköpostia käyttäen yhteydenottolomaketta.