Go to content Go to search
valkoinen keittiö, jossa on harmaa laminaattilattia ja ruskea keittiönpöytä

Miksi harmaa lattia on erinomainen valinta?

Sekä tyyni että lämmin

Harmaa lattia on uskomattoman suosittu, ja hyvästä syystä. Harmaa on monikäyttöinen väri, jota on saatavana sekä kylminä että lämpiminä sävyinä. Se on myös neutraali väri, mikä tarkoittaa, että mahdollisuudet ovat rajattomat. Rakastamme tätä modernia klassikkoa, ja uskomme, että pidät siitä myös!

Tutustu kaikkiin harmaisiin lattiamateriaaleihin

Loputtomasti yhdistelmiä

Harmaata voi käyttää lukemattomien eri sisustustyylien perustana, joten se mahdollistaa niin hillityn kuin rohkeankin tyylin. Koska harmaa on neutraali, se toimii hyvin lähes kaikkien muiden värien kanssa, mikä tekee siitä yhden helpoimmista väreistä yhdistellä. Siitäkin syystä harmaa on tullut jäädäkseen!

Käytä harmaata lattiaa perustana kirkkaille ja värikkäille sisustuselementeille ja luo eloisa, hauska tila yhdistämällä siihen punaista, sinapinkeltaista tai oranssia aksenttiväriä. Tai luo kiehtova tunnelma valitsemalla metallivärejä kuten kultaa tai hopeaa.

Valitse se, mikä toimii sinulle

Harmaa parkettilattia on ajaton klassikko, mutta nykymarkkinoilla on muitakin korkealaatuisia vaihtoehtoja. Sekä laminaatti että vinyyli ovat helppohoitoisia ja tuntuvat miellyttäviltä jalan alla. Minkä lattiaratkaisun valitsetkaan, harmaa on kiistatta täydellinen taustaväri sisustuksellesi.

Tutustu kaikkiin harmaisiin lattiamateriaaleihin